de7e2dde-83a2-444b-bfa8-56f953ee9602

Wat je ook te vieren hebt…

Tutta Italia is er voor iedereen die net zo van de Italiaanse keuken houdt als wij. Voor de jarige die zijn gasten wil trakteren op een culinaire verrassing. Voor de buren die eens wat anders willen dan wéér een buurtbarbecue. Voor de ondernemer die op zoek is naar een origineel concept voor zijn personeelsfeest. Voor de bruid en de bruidegom die zich verheugen op de mooiste dag van hun leven. Voor de jarige job die al weken uitkijkt naar zijn partijtje… wie je ook bent en wat je ook te vieren hebt, met onze Italiaanse catering op locatie is jouw feest compleet.

Iedereen heeft het naar z’n zin!

Wanneer je zelf een feest geeft, klein of groot, kost de voorbereiding je doorgaans heel wat hoofdbrekens. Je wilt tóch dat jouw gasten het naar hun zin hebben. Wanneer je onze Italiaanse foodtruck op locatie inhuurt, verdwijnen die zorgen als sneeuw voor de zon. Laat de catering nou maar aan ons over, dan weet je zeker dat je fantastische gerechten op tafel zet, waarover iedereen nog heel lang zal napraten. Ideaal voor een tuinfeest, verjaardag, bruiloft, partijtje, examenfeest of familiereünie!

Foodtruck op locatie

“Food, to me, is always about cooking and eating with those you love and care for.”

Foodtruck voor feestje

Voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

Een zakelijk evenement moet wel de moeite waard zijn. Je investeert immers in jouw medewerkers of relaties en voor hen kan de lat nooit hoog genoeg liggen. Wil je eens iets anders voor jouw personeelsfeest, teamuitje, jubileumfeest of klantevenement? Denk dan eens aan de mobiele foodtruck van Tutta Italia. Je kunt ons direct inhuren, maar vaak worden wij ook ingeschakeld door de cateraar. Wij komen dan langs op iedere gewenste locatie, bijvoorbeeld alleen met onze pizza’s of om alle gasten van een heerlijk buffet te voorzien vól Italiaanse lekkernijen. Standaard? Dacht het niet! Het culinaire vakmanschap van onze chef proef je in alles wat op tafel komt…

kies de beleving die bij je past, en ontvang een OFFERTE binnen een uur!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Chat openen
Ciao, kan ik je ergens mee helpen?