Tutta Italia Zwolle-31

ALBèRT FRUITS DE MER

Zilte, zalige Seafood Catering

Mag jouw feest net iets meer stijl en klasse uitstralen? Maak dan kennis met Albèrt Fruits de Mer: een shared dining concept, dat een heerlijk gevoel van luxe geeft. Wij serveren de luxe schaal- en schelpdieren op mooie robuuste schalen met crushed ice. Denk aan zilte oesters met enkel en alleen een kneepje citroen. Een overdaad aan kokkels, alikruiken, scheermessen en mosselen, zo vers dat het lijkt alsof wij ze diezelfde ochtend nog uit zee hebben gevist. Langoustines, krab en kreeft als het summum van smaak. Als je wilt, maken we een mooie combinatie van fruits de mer met een mixed grill met geroosterde coquilles, gamba’s en verse zeebaars. Een prachtige toevoeging, die gasten uitnodigt om uitbundig te genieten van de zilte, zalige rijkdom van de zee.

Oester catering

Uniek, origineel en entertainment! Huur onze oesterman van Tutta Italia in op welke locatie dan ook! Onze oesterman selecteert de beste oesters en loopt rond tussen de gasten met emmers vol aan zijn oesterriem die hij ter plekke opent. Hierdoor ontstaan steeds weer opnieuw de leukste interactie met jouw gasten die ondertussen heerlijk genieten van een glas champagne! Vraag vrijblijvend een offerte aan

“I’m on a seafood diet. I see food and I eat it!”

Sportevenementen

Verjaardagen

Bedrijfsfeestjes

Festivals

21 Diners

Bruiloften

Examenfeesten

OFFERTE AANVRAGEN OF HEEFT U VRAGEN?

Merkt u dat het water al stiekem bij u in de mond begin te lopen en heeft u interesse gekregen in de ultieme Italiaanse beleving bij u thuis of op locatie? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij maken met alle liefde een offerte op maat wat voor u helemaal aan zal sluiten voor u en uw gasten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.