review
Het vieren van mijn 50 ste verjaardag was top.
Wij hebben de plaatselijke kroeg afgehuurd, samen met de foodtruck tutta Italië . Wat een gouden combinatie.!!
Jan Albert toverde in een mum van tijd de truck om tot een super Foodtruck .
Met geweldige Italiaanse muziek erbij. Ik heb gekozen voor een soort walking diner. Alle gerechten werden van tijd tot tijd de kroeg in geserveerd. Ook de pizza werden op locatie gebakken. Wat een aanrader!!
Wij hebben genoten van een geweldig feest!!
Grazie🇮🇹

- Ineke -

review
Wat een leuke gasten zijn dat van Tutta Italia ……
Afgelopen weekend een verrassing Italian diner ter gelegenheid voor m n mans 50e….
 
Deze mannen hebben het onvergetelijk gemaakt alles in de keuken namen ze uit handen en met de Vespa pizza oven de heerlijkste pizza s …. de risotto goddelijk lekker en pasta s en niet te vergeten dr sucade👌🏻🔝🇮🇹🍝🍕
 
Thanks  Jan – Albert voor de goede zorgen en leuke samenwerking … wij hebben genoten !

- Familie Hartogs -

review

Mijn verjaardagsfeest was compleet met de catering van Tutta Italia. Ik vierde mijn verjaardag (een kroonjaar) bij mij thuis. Circa 70 gasten genoten van een borrel in mijn woonkamer, in de aangebouwde tent of in het najaarszonnetje in de tuin. Jan Albert van Tutta Italia liep ondertussen rond met oesters die op verzoek voor de gasten ter plekke werden geopend en geserveerd. Genieten voor de liefhebbers, hilariteit voor de gasten en onze kinderen die voor de eerste keer een oester aten. Op de oprit stond de prachtige foodtruck van Tutta Italia waar de pizza-oven werd opgestookt. Verschillende soorten heerlijke pizza’s (onder meer met verse groenten, gamba’s en pikante peper) werden gebakken en gedurende enkele uren rondgedeeld aan de gasten. De catering van Tutta Italia gaf mijn feestje precies de sfeer die ik zocht: relaxed en bijzonder!

- Marja -

review

Tutta Italia was aanwezig op ons slagingsfeest in de tuin. Door de fantastische foodtruck was de uitstraling alleen al geweldig! Daarbij de talenten van de koks niet te vergeten. De gerechten waren heerlijk en de bediening is erg aardig. Mede daardoor was ons feest fantastisch en zullen wij Tutta Italia vaker als cateraar vragen, dus zeker een aanrader!

- Eline -

review

Voor ons 10-jarig bestaan hebben we Tutta Italia een hele dag ingehuurd om voor ons hele personeel pizza’s te bakken.

Het was één groot succes! Niet alleen was het team van Jan Albert ontzettend vriendelijk, maar ook de pizza’s en de salade waren ontzettend lekker.

Het eten was echt van hoge kwaliteit doordat alles vers en met passie werd bereid! Daarnaast hing er een super sfeer om de foodtruck heen omdat die er geweldig uit zag en echt mensen aantrok.  

Onze medewerkers praten er na 3 weken nog steeds over. We kunnen Tutta Italia echt iedereen aanbevelen en we zullen zeker in de toekomst nog eens gebruik maken van deze heerlijke pizza catering!

- Vanessa Schinner, PostNL -

review

Tutta Italia was op het lustrumfeest van onze tennisvereniging om eventuele hongerige gasten van pizza te voorzien. Wat een flexibele leuke mensen, ze brengen meteen een ontspannen sfeer mee! Hun foodtruckje ziet er er smaakvol en uitnodigend uit, de pizza’s waren meer dan heerlijk!  

- Tennis club GLTC Het Spieghel, Hilversum -

review

Wij willen jullie echt nogmaals heel erg bedanken! 
Wat een mooie food truck, wat een heerlijk eten en wat een gezellige heren!

Perfectie…Jullie hebben echt aan ieder detail gedacht. Het aller belangrijkste natuurlijk het eten. Pizza’s, salades en brucetta’s waren heerlijk en alles zag er ook mooi uit.
Jullie nieuwe zelfgemaakte brood was heerlijk.

Jullie presentie maakt het compleet. De food truck is echt prachtig en door de Italiaanse muziek waande wij ons echt even in Italie. Gelukkig hadden we ook een zonnetje 🙂

Wij wensen jullie heel veel succes in de toekomst, maar dat gaat vast goed komen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Onze gasten waren ook super enthousiast.

- Sharon, Remon en Ray -

review
Voor de zestigste verjaardag van
mijn moeder (een surprise party met al haar vriendinnen) hadden we Tutta Italia gevraagd om pizza’s te cateren.


Wat hebben we een geweldige middag gehad en wat waren de pizza’s heerlijk! Daarnaast maakte de foodtruck volledig in Italiaanse sferen en de gezelligheid van Jan Albert het feest helemaal compleet. 
Nogmaals dank, wij hebben genoten!

- Mitzi van Andel -

review

Wat een topdag hebben wij gehad dankzij Tutta Italia. Jan Albert tovert je feest om tot een Italiaans foodtruckfestival! De lekkerste Bruschettas, focaccia’s en pizza’s komen er uit zijn mobiele houtgestookte oven. Ook zijn oesters en antipasti zijn heerlijk. De aankleding van zijn Piaggio maakt het helemaal af. Een echte aanrader om Jan Albert je feest compleet te laten maken.

- André en Natascha -

review
Het was een fantastische ervaring. De pizza’s waren heerlijk, gevarieerd, lekker heet, niet te vet, smeuïg, smaakvol en voor ieder wat wils. 
De mannen (jongens 😉) zijn enorm enthousiast, vriendelijk en gezellig. 
Het was erg fijn om de maaltijd over te kunnen laten aan de mannen. Ons feest was mede door de heerlijke pizza’s een groot succes. Dit is voor herhaling vatbaar!

- Annet de Vos -

review

Tutta Italia

bij Damen Drukkers in Werkendam op dinsdag 2 juli 2019

 

Vanwege ons 60-jarig jubileum hadden wij Jan-Albert van Weerdhuizen gevraagd om pizza’s te komen bereiden voor alle medewerkers.

De pizza’s zijn echt klasse en het was leuk om even in de Italiaanse sfeer bij de Piaggio Classic te staan en een woordje te wisselen met Jan-Albert & personeel.

Zowel de heerlijke pizza’s als de geweldige sfeer én de professionaliteit 

zijn enorm gewaardeerd door alle aanwezigen.

- Damen Drukkers, Werkendam -

review

Als ik aan Italië denk, denk ik aan een mooi glas rode wijn, een vol terras, glanzende vespa’s met mooie mannen die lonken naar nog mooiere vrouwen en ik denk aan prachtige gebouwen, maar Italië is voor mij bovenal lekker eten.

Heerlijk pasta’s met verse ingrediënten en pizza’s zo smaakvol dat ze elke calorie waard zijn.

In Nederland zijn enkele restaurants waar ze de totale sfeer van Italië kunnen nabootsen, maar eigenlijk mis je toch altijd iets…

Toen ik besloot de catering van ons feestje uit te besteden aan de heren van Tutta Italia was ik positief gestemd, hun website ziet er perfect uit en straalt professionaliteit uit. Er was dus iets van verwachting, maar omdat ik ook reëel ben, was deze niet te hoog gespannen.

Maar deze mannen zijn uniek, wat zij neerzetten is een totaal plaatje, de oven waar ze mee komen is geweldig, de producten zijn puur en vers en zelfs aan muziek hebben ze gedacht, kortom zij brengen echt een beetje Italië aan huis.

Dank Jan-Albert en vriend voor een top avond ! Een echte aanrader !

- Rick Ruisch – CR Participaties/Een Veilig Gevoel -

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Chat openen
Ciao, kan ik je ergens mee helpen?