PIZZA CATERING

De pizza’s van Tutta Italia zijn van een hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit. Zij worden volgens de Italiaanse traditie en met passie bereid. Als mobiele pizzabakker stoken wij de oven van de Piaggio hoog op tot +/-320 graden, zodat het zorgvuldig geknede deeg in een luchtige krokante bodem verandert. Vervolgens bekleden we die met eersteklas ingrediënten, met zorg uitgekozen. Wij bakken de traditionele Romeinse pizza, die net even krokanter wordt dan de Napolitaanse Pizza. Kies je voor een pizza bianco of een pizza salami of een pizza met gegrilde groenten? Hou je toch meer van iets aparts en exclusiefs, dan laat je je verrassen door het culinaire niveau van the next level pizza. Wij maken jouw pizzacatering graag op maat.

Lees meer

NEXT LEVEL PIZZA'S

Met de next level pizza’s van Tutta Italia brengen wij de Italiaanse pizza naar een culinaire niveau. Hiervoor gebruiken wij exclusieve producten zoals krokante eend, coquilles, pulpo, kreeft, queen crab, pancetta, truffel, porcini of verse zeebaars. In combinatie met mooie verse groenten en heerlijke sauzen sturen we zo op een unieke totaalbeleving waarmee jouw feest nog feestelijker wordt. In de next level pizza proef je onze culinaire ervaring en passie, gecombineerd met topkwaliteit in een ongedwongen sfeer. Dit is pizza, maar dan anders: dit is genieten van al het goede wat het leven te bieden heeft.

Lees meer

“If you really want to make a friend, go to someone’s house and eat with him…the people who give you their food give you their heart.”

kies de beleving die bij je past, en ontvang een OFFERTE binnen een uur!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.