shutterstock_766426639

Pizza’s naar een hoger culinair niveau

Met de next level pizza’s van Tutta Italia brengen wij de Italiaanse pizza op een culinair niveau. Hiervoor gebruiken wij exclusieve producten zoals krokante eend, coquilles, pulpo, kreeft, queen crab, pancetta, truffel, porcini of verse zeebaars. In combinatie met mooie verse groenten en heerlijke sauzen sturen we zo op een unieke totaalbeleving waarmee jouw feest nog feestelijker wordt. In de next level pizza proef je onze culinaire ervaring en passie, gecombineerd met topkwaliteit in een ongedwongen sfeer. Dit is pizza, maar dan anders: dit is genieten van al het goede wat het leven te bieden heeft.

“If you really want to make a friend, go to someone’s house and eat with him…the people who give you their food give you their heart.”

soccer

Sportevenementen

party-hat

Verjaardagen

champagne (1)

Bedrijfsfeestjes

turntable

Festivals

21

21 Diners

wedding-ring (1)

Bruiloften

graduate-cap

Examenfeesten

OFFERTE AANVRAGEN OF HEEFT U VRAGEN?

Merkt u dat het water al stiekem bij u in de mond begin te lopen en heeft u interesse gekregen in de ultieme Italiaanse beleving bij u thuis of op locatie? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij maken met alle liefde een offerte op maat wat voor u helemaal aan zal sluiten voor u en uw gasten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.