Traditionele houtgestookte pizza

De pizza’s van Tutta Italia zijn van een hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit. Zij worden volgens de Italiaanse traditie en met passie bereid. Als mobiele pizzabakker stoken wij de oven van de Piaggio hoog op tot +/-320 graden, zodat het zorgvuldig geknede deeg in een luchtige krokante bodem verandert. Vervolgens bekleden we die met eersteklas ingrediënten, met zorg uitgekozen. Wij bakken de traditionele Romeinse pizza, die net even krokanter wordt dan de Napolitaanse Pizza. Kies je voor een pizza bianco of een pizza salami of een pizza met gegrilde groenten? Hou je toch meer van iets aparts en exclusiefs, dan laat je je verrassen door het culinaire niveau van the next level pizza. Wij maken jouw pizzacatering graag op maat.

Onze pizza’s worden bereid volgens de normen van de La Lotta Pizza Acadamy, deze academy staat zeer hoog aangeschreven in de Benelux.

ONLY LOGO DE PIZZA ACADEMY

“If you really want to make a friend, go to someone’s house and eat with him…the people who give you their food give you their heart.”

Here we come, your late night pizza!

Heb je een fantastisch feest achter de rug dat je op een even onvergetelijke manier wilt eindigen? Dan kun je ook onze karakteristiek Italiaanse foodtruck inhuren! De mobiele pizzabakker rijdt met zijn Piaggio voor op het afgesproken tijdstip, waarna jouw gasten getrakteerd worden op een pizzapunt naar smaak. De originaliteit van dit concept wordt op iedere locatie enthousiast ontvangen, want wat is er in die late uurtjes nu lekkerder dan een rijkelijk belegde, knapperige, houtgestookte pizza?

shutterstock_578392501
soccer

Sportevenementen

party-hat

Verjaardagen

champagne (1)

Bedrijfsfeestjes

turntable

Festivals

21

21 Diners

wedding-ring (1)

Bruiloften

graduate-cap

Examenfeesten

OFFERTE AANVRAGEN OF HEEFT U VRAGEN?

Merkt u dat het water al stiekem bij u in de mond begin te lopen en heeft u interesse gekregen in de ultieme Italiaanse beleving bij u thuis of op locatie? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij maken met alle liefde een offerte op maat wat voor u helemaal aan zal sluiten voor u en uw gasten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.