Foodtruck Bruiloft

De Italiaanse gastvrijheid bij jou thuis

Italië staat bekend om haar grenzeloze gastvrijheid. Als mobiele pizzabakker brengen we dat gevoel bij jou thuis, en ook op iedere andere feestlocatie. Denk aan lange tafels waarop heerlijke gerechten verschijnen, terwijl de geur van gloeiendhete pizza door de avondlucht zweeft. Stel je voor hoe verrast jouw gasten zullen zijn als zij proeven van ons veelzijdige Italiaanse buffet. Een pizzapartijtje als kinderverjaardag of een intiem diner met tongstrelende smaken: alles kan met Tutta Italia. Zelfs de combinatie met Italiaanse opera, een dj of andere muziek is mogelijk! En het mooie is; je bent het stralende middelpunt op jouw eigen feest, want wij regelen alles.

“The only love triangle I need, is a slice of pizza! “

Let’s party, let’s eat!

Als je niet kunt kiezen tussen alle heerlijkheden die Tutta Italia op tafel tovert, dan doe je dat toch gewoon niet? Met ons Italiaanse buffet schotel je jouw gasten een prachtige combinatie voor van antipasti, pizza, pasta, salades, romige risotto’s, verschillende vis- en vleesbereidingen en desserts. Je hoeft dan ook niemand teleur te stellen, want de Italiaanse keuken heeft het hart van jong en oud allang veroverd. Als het even kan loopt Jan Albert rond tussen de gasten met goedgevulde emmers met oesters aan zijn oesterriem.  Hij opent ze ter plekke, waarbij altijd de leukste interactie en gesprekken ontstaan. Dit Italiaans buffet serveren wij met liefde aan huis, maar het is ook een succes op bruiloften, bedrijfsevenementen en familiefeesten.

soccer

Sportevenementen

party-hat

Verjaardagen

champagne (1)

Bedrijfsfeestjes

turntable

Festivals

21

21 Diners

wedding-ring (1)

Bruiloften

graduate-cap

Examenfeesten

OFFERTE AANVRAGEN OF HEEFT U VRAGEN?

Merkt u dat het water al stiekem bij u in de mond begin te lopen en heeft u interesse gekregen in de ultieme Italiaanse beleving bij u thuis of op locatie? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij maken met alle liefde een offerte op maat wat voor u helemaal aan zal sluiten voor u en uw gasten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.